Partyservice i høj kvalitet

party-popper

Professionel udlejning

good (1)

Mange års erfaring

check

Leje af popcornmaskine med kvalitetsprodukter

Hos Bo's Service i Birkerød tæt på Allerød i Nordsjælland tilbyder vi leje af popcornmaskine til alverdens formål. Alle vores leverandører er velestimerede fabrikker, som har en kvalitetsprofil, der svarer til vores egne og vores kunders krav. Vi har aftenservice ved leje af popcornmaskine, og derfor skal du ikke bekymre dig over, om maskinen går i stykker efter lukketid.

Vi står for det hele ved leje af popcornmaskine

Du kan benytte dig af vores leje af popcornmaskine til alt fra børnefødselsdage til vejfester samt alle mulige andre festligheder for børn og voksne. Vi leverer en rengjort maskine ved udlejning af popcornmaskine, og der er mulighed for både kræmmerhuse og bægere. Vi leverer det hele, så alt er parat til gæsterne. Du kan også vælge at hente selv.

Vi kan også tilbyde en række forskelligt festudstyr, ligesom vi kan medbringe slush ice maskiner.​

Vi kan også levere fadølsanlæg. Vi tilbyder med andre ord nogle nemme løsninger ved leje af popcornmaskine, hvor vi står for det hele. Vi giver også gerne råd og vejledning, hvis I har brug for det.

Hør mere om vores udlejning af popcornmaskine

Du er velkommen til at få mange flere oplysninger om vores udlejning af popcornmaskine. Husk at du selv kan hente på Bregnerødvej 132 i Birkerød, men ellers bringer vi ud.

Du kan kontakte os for at få et tilbud eller for at bestille leje af popcornmaskine. Du kan ringe på telefon 40 83 57 12, eller du kan skrive til e-mail: info@bosservice.dk.​​

Har du spørgsmål til din partyservice?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Bo's Service

CVR: 26346010

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 40 83 57 12

E-mail: info@bosservice.dk