Partyservice i høj kvalitet

party-popper

Professionel udlejning

good (1)

Mange års erfaring

check

​Leje af slush ice maskine med danske produkter

​Hos Bo's Service i Birkerød tæt på Allerød i Nordsjælland tilbyder vi leje af leje af slush ice maskine. Vi bruger kun fornuftige danskproducerede produkter ved leje af slush ice maskine. Og vi har aftenservice, hvis der bliver problemer med maskinen om aftenen, eller hvis den ligefrem går i stykker.

Vi leverer det hele ved leje af slush ice maskine

Leje af slush ice maskine er især velegnet til børnefødselsdage, vejfester og byfester samt alle andre tænkelige formål. Vi leverer naturligvis det hele ved slush ice maskine leje, og det gælder alt fra isen til maskinen. Desuden installerer vi det alt, så I blot skal trykke på knapperne, når gæsterne kommer. Alternativt kan I selv hente anlægget hos os.

Vi kan også levere festudstyr såsom lyskæder og meget andet.

Desuden udlejer vi 

popcornmaskiner, men også fadølsanlæg, hvis der er voksne, som skal have noget at drikke.

Det er med andre ord nemt at benytte vores slush ice maskine leje, og vi står altid klar med råd og vejledning. Vores maskiner er naturligvis rengjort ordentligt ved leje af slush ice maskine.

Få mere at vide om udlejning af slush ice maskine

Kontakt os gerne for at høre mere om vores udlejning af slush ice maskine. Vi holder til på Bregnerødvej 132 i Birkerød, hvis du vil hente selv. Du kan kontakte os på telefon 40 83 57 12 eller på e-mail: info@bosservice.dk, hvis du vil have et tilbud på leje af slush ice maskine, eller hvis du ønsker mere information i første omgang.​

Har du spørgsmål til din partyservice?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt​​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainformation

​Bo's Service

CVR: 26346010

Adresseinformation

Kontaktinformation

Telefon: 40 83 57 12

E-mail: info@bosservice.dk